CZ / ENG

► Co přinese Automechanika 2022?

Trendy nových technologií, konektivity, elektromobility, pohonu, udržitelnosti a rostoucí digitalizace. Tato a mnoho dalších témat bude diskutováno od 13. do 17. září ve Frankfurtu nad Mohanem. Veletrh Automechanika letos předvede více než 2 600 vystavovatelů ze 70 zemí. Více než 85 % vystavovatelů ze zahraniční se rozhodlo své produkty a služby předvést na nadcházející Automechanice. Nejen z důvodu transformace odvětví, nýbrž i z důvodu pandemie, energetické krize, klimatických změn a dalších aktuálních problémů v oboru je důležitější více než kdy jindy, aby se letos sešel mezinárodní sektor trhu s náhradními díly pro automobilový průmysl. Nové technologie a koncepty pro mobilitu zítřka budou mimo jiné představeny v rámci přehlídky „Innovation4Mobility“.

 

Classic Cars - 12.1 C  75 - Messe Frankfurt Exhibition GmbH - Jens Liebchen

Innovation4Mobility

„Innovation4Mobility“ je speciální přehlídka, která představuje průkopnická řešení pro propojená vozidla a klimaticky neutrální mobilitu. Nabízí poutavý prezentační program, v němž odborníci z významných hráčů, jako jsou Audi, ADOBE, ABB Germany, Bosch, a j. přednášejí na různá témata, včetně propojených vozidel a autonomního řízení, elektromobility, vodíku a alternativních paliv.

Tommorrows Service snd Mobility - Festhalle - Messe Frankfurt Exhibition GmbH - Petra Welzel

Automechaniko CEO Breakfast

Přední mezinárodní hráči z automobilového průmyslu si již rezervovali stoly pro pozvání svých špičkových zákazníků na zcela novou akci, která má podpořit navazování kontaktů a dialog mezi klíčovými osobnostmi v oboru. Na první „Automechanika CEO Breakfast“ se o své postřehy na téma technologických inovací podělí závodní profesionálové Mika Häkkinen a Mark Gallagher. Snídaně s velikány Formule 1 má poskytnout prostor k rozhovoru o správném způsobu myšlení pro přizpůsobení se rychle se měnícím technologiím. Nezapomíná se ani na týmového ducha, který je nezbytný k tomu, aby lidé mohli spolupracovat a dosahovat svých cílů i pod extrémním tlakem.

Vytvořili jsme nový formát CEO Breakfast, abychom nabídli novou příležitost k dialogu a inspiraci. S těmito dvěma hosty ze světa Formule 1 chceme přispět k dodávání nových poznatků pro průmysl,“ vysvětlil Detlef Braun, člen představenstva společnosti Messe Frankfurt. 

Talents4AA
Cílem této nové oborové iniciativy je přilákat talentované nováčky na trh aftermarketu. „Talents4AA“ zažijí svou premiéru na Automechanice ve Frankfurtu. Ve svém stánku poskytnou řadu informací o široké nabídce pracovních a kariérních příležitostí na trhu s náhradními díly pro automobilový průmysl. Každý den veletrhu bude k dispozici mladý profesionál a senior manažer, kteří budou odpovídat na dotazy mladých zájemců o veletrh a získávat nové členy pro sdružení, které se od svého založení v březnu 2022 neustále rozrůstá.

Freigelande - Messe Frankfurt Exhibition GmbH - Pietro Sutera

Automechanika @Social Media #AMF22
https://www.facebook.com/Automechanika/
twitter.com/automechanika
linkedin.com/showcase/automechanikafrankfurt
https://www.instagram.com/automechanika_official/
 



© Copyright 2013 Happy Materials, s.r.o.
Obsah časopisu je chráněn autorským zákonem.
Kopírování a šíření článků včetně fotografií bez souhlasu vydavatelství je zakázáno.
Design © Helena Jiskrová
Tvorba webu: NETservis s.r.o.