CZ / ENG

► Galerie Kuzebauch na letošním veletrhu Art Prague 2022 ve dnech 3 - 8. října 2022

Galerie Kuzebauch Vás zve na veletrh současného umění Art Prague 2022 do Hrzánského paláce na Královské cestě v Celetné 12, Praha 1, nedaleko Staroměstského náměstí. Galerie Kuzebauch představí ve dnech od 3. 10. do 8. 10. 2022 v čase od 10 do 19 hodin díla výtvarníků Petra Stanického, společná díla Františka Skály a Martina Janeckého, díla Zuzany Kubelkové, Lucie Švitorkové, Jakuba Berdycha, Jakuba Berdycha Karpelise, Kláry Horáčkové a Vendulky Prchalové.

21. ročník přehlídky současného umění ART PRAGUE letos proběhne na novém místě, v barokním paláci Hrzánů z Harasova / Hrzánském paláci v Celetné ulici. Celkem 34 galerijních expozic nabídne díla téměř všech výtvarných oborů - malba, kresba, grafika, socha, umělecké sklo, instalace, videoprojekce aj. Návštěvníci budou mít možnost zhlédnout tvorbu 190 vizuálních umělců napříč generacemi, od nejmladších adeptů až po ikony české výtvarné scény.

Mimo tradiční galerijní expozice se návštěvníci mohou těšit i na bohatý doprovodný program zahrnující živé výtvarné prezentace, přednášky a workshopy. Neodmyslitelnou součástí veletrhu ART PRAGUE je již tradičně katalog shrnující představená díla.  

Více informací na webu: artprague.cz

 



© Copyright 2013 Happy Materials, s.r.o.
Obsah časopisu je chráněn autorským zákonem.
Kopírování a šíření článků včetně fotografií bez souhlasu vydavatelství je zakázáno.
Design © Helena Jiskrová
Tvorba webu: NETservis s.r.o.