CZ / ENG

► Předvečer inovací na veletrhu Light + Building 2024

 ► Předvečer inovací na veletrhu Light + Building 2024 3.-8. března Foto: Messe Frankfurt Exhibition / Petra Welze

Tisková zpráva


Předehrou k zahájení veletrhu Light + Building 2024, který se bude konat od 3. do 8. března ve Frankfurtu nad Mohanem, je atmosféra nabitá očekáváním s bezprecedentním nárůstem počtu registrací vystavovatelů. S více než 2 130 společnostmi z celého světa, včetně průmyslových lídrů z Itálie, Číny, Turecka, Španělska, Polska, Rakouska, Nizozemska, Velké Británie, Francie a Řecka, se letošní veletrh jeví jako přelomový moment v oblasti osvětlovací techniky a technologie služeb pro budovy. Johannes Möller, ředitel Light + Building, vystihuje tuto atmosféru, že poukazuje na svižnou závěrečnou fázi příprav podpořenou významným přílivem 130 nových vystavovatelů od konce roku 2023. To vše signalizuje živou prezentaci inovací a trendů.

Veletrh slibuje širokou škálu událostí, od Design Plaza v hale 3.1, která se zaměřuje na synergii mezi osvětlením, architekturou a designem, až po Building Plaza v hale 9.0 a poučné ZVEI Technology Forum v hale 12.1. Navíc ZVEH E‑House v hale 11.0 nabídne pohled do světa automatizace i technologie domácností a budov spolu s elektrotechnikou. Představí integrované systémy řízení energie, zdůrazňující energetickou efektivitu a udržitelné zásobování. Tyto platformy, spolu s průvodci a rozsáhlým programem zajišťují bohatou mozaiku učení a výměny nových poznatků pro návštěvníky. Kalendář akcí je dostupný na webových stránkách Light + Buildinng.

Scéna je připravena pro řadu prezentací a diskuzí, v jejichž čele stojí světoví vizionáři z oblasti architektury a hvězdy osvětlovacího designu. Mezi vrcholy budou patřit trendové průzkumy od designérky Annetty Palmisano a speciální orientace na trendy v osvětlovacím designu pro roky 2024/25. Kromě toho, Designplus Awards ve spolupráci se Stylepark a Německá cena za osvětlovací design vyzdvihují inovaci a podporují dialog o budoucnosti architektonického a osvětlovacího designu.

Závazek veletrhu k udržitelnosti, efektivitě a digitalizaci je zřejmý prostřednictvím specializovaných platforem jako je Exhibitor Stage v hale 5.0, který nabídne okno do světa nejnovějších technologických pokroků a řešení pro udržitelnou budoucnost. Vstupenky na Light + Building 2024 jsou vaším klíčem k nejnovějším trendům, inovacím a řešením, které mohou transformovat váš přístup k udržitelnému designu, inteligentnímu osvětlení a efektivnímu řízení budov. Užijte si možnost setkat se s předními odborníky, navázat nové kontakty a získat cenné poznatky, které vás posunou vpřed v osobní i profesní rovině.

Vstupenky na Light + Building 2024 jsou vaším klíčem k nejnovějším trendům, inovacím a řešením, které mohou transformovat váš přístup k udržitelnému designu, inteligentnímu osvětlení a efektivnímu řízení budov. Užijte si možnost setkat se s předními odborníky, navázat nové kontakty a získat cenné poznatky, které vás posunou vpřed v osobní i profesní rovině.



© Copyright 2013 Happy Materials, s.r.o.
Obsah časopisu je chráněn autorským zákonem.
Kopírování a šíření článků včetně fotografií bez souhlasu vydavatelství je zakázáno.
Design © Helena Jiskrová
Tvorba webu: NETservis s.r.o.