CZ / ENG

► Soutěž Řemeslo a umění ve skle Nový Bor proběhne v termínu 8. 5. - 17. 6. 2022

Sklářské muzeum Nový Bor letos již podesáté vyhlašuje soutěž „ŘEMESLO A UMĚNÍ VE SKLE NOVÝ BOR“.

Hlavním cílem soutěže je podpora českého skla v celé jeho šíři a různorodosti. Proto tradičně vystavujeme všechny soutěžní práce. Výstava ve sklářském muzeu probíhá během hlavní turistické sezóny a má velkou návštěvnost. Doufáme spolu s Vámi, že se nám podaří touto cestou opět zprostředkovat inspirativní podněty, nápady, oslovit nové zájemce o studium sklářských oborů i potenciální zákazníky sklářských firem. Pořádání soutěže Řemeslo a Umění ve skle je jednou z možností, jak může novoborské muzeum obohacovat sbírku o kvalitní přírůstky a dokumentovat současnou sklářskou tvorbu. Proto i tentokrát budeme rádi, když se rozhodnete svou soutěžní práci věnovat do muzejní sbírky.

Těšíme se na Vaši účast!

 

Soutěž proběhne v termínu 8. 5. - 17. 6. 2022 a je tradičně otevřená všem sklářským výtvarníkům, designérům, návrhářům, mistrům sklářských řemesel a studentům sklářských škol.

 

Akce se bude konat pod záštitou starosty města Nový Bor Mgr. Jaromíra Dvořáka a hlavní cena soutěže je dotována částkou 20.000 Kč.

 

Všechny soutěžní práce budou vystaveny ve Sklářském muzeu Nový Bor v termínu 18. 6. – 2. 10. 2022.

 

Pravidla soutěže najdete na https://www.glassmuseum.eu/remeslo-a-umeni-ve-skle-2022 nebo na www.facebook.com/SklarskeMuzeumNovyBor

 

Hlavním cílem soutěže je podpora českého skla v celé jeho šíři a různorodosti. Proto tradičně vystavujeme všechny soutěžní práce. Výstava ve sklářském muzeu probíhá během hlavní turistické sezóny a má velkou návštěvnost. Doufáme spolu s Vámi, že se nám podaří touto cestou opět zprostředkovat inspirativní podněty, nápady, oslovit nové zájemce o studium sklářských oborů i potenciální zákazníky sklářských firem. Pořádání soutěže Řemeslo a Umění ve skle je jednou z možností, jak může novoborské muzeum obohacovat sbírku o kvalitní přírůstky a dokumentovat současnou sklářskou tvorbu. Proto i tentokrát budeme rádi, když se rozhodnete svou soutěžní práci věnovat do muzejní sbírky. Těšíme se na Vaši účast!



© Copyright 2013 Happy Materials, s.r.o.
Obsah časopisu je chráněn autorským zákonem.
Kopírování a šíření článků včetně fotografií bez souhlasu vydavatelství je zakázáno.
Design © Helena Jiskrová
Tvorba webu: NETservis s.r.o.